Condicions de compra

SEGURETAT i PROTECCIÓ A COMPRADORS

Els pagaments de les compres en Rumiant.com es fan a través de Redsys (Canal oficial de pagament de BBVA) amb tots els sistemes d’encriptació i seguretat de transferència de dades a través del protocol SSL, de manera que el comprador gaudirà en tot moment amb la protecció d’aquests canals.

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

Podeu cancel·lar una comanda abans que se li cobri la compra del producte i / o servei. Per a això, faci clic a Enrere o Cancel·la durant el procés de pagament.
En cas de realitzar el pagament del producte i / o servei i no vulgui adquirir-lo, pot sol·licitar la seva devolució i el reemborsament del seu import.
Per a més informació pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@rumiant.com.

DEVOLUCIONS i REEMBORSAMENT

D’acord amb el que estableix el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el client disposa d’un termini de set dies hàbils ( en el nostre cas disposes de 15 dies naturals) a partir de la recepció del dispositiu per exercir el dret de desistiment.
En cas que desitgi realitzar una devolució contacti’ns per correu electrònic a l’adreça info@rumiant.com.
No es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis clars que els productes s’han usat de forma negligent i o s’ha manipulat. És obligatori tornar els dispositius protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat i juntament amb el seu (s) accessori (s) corresponent (s) a l’adreça que se li indiqui.
No es podrà acceptar cap paquet que no tingui algun dels elements d’identificació del remitent (nom, cognoms, adreça). La devolució dels productes o serveis sol·licitats donarà lloc al reemborsament de la totalitat de les quantitats abonades per l’usuari relativa a l’import dels dispositius.
Aquestes quantitats s’abonaran al client pel mateix mitjà en què va realitzar el pagament en un termini de 30 dies a partir de l’exercici del dret de devolució.
En tots els casos, s’enviarà un correu electrònic al client informant del reemborsament.
No s’acceptaran enviaments contra reemborsament.

Formulari de contacte

Contacte amb nosaltres

Telèfon:
+34 686 776 489

Correu electrònic:
admin@rumiant.com

Horari dilluns a divendres

de 9.00 a 14.00h  i de 15.00 a 19.00h 

Horari dissabtes

de 9.00 a 14 h

× Parlem per whatsapp?